FAQs

Resolem els teus dubtes!
 

Hi poden participar estudiants universitaris de facultats de comunicació (periodisme, audiovisuals...) que tinguin entre 18 i 25 anys.

AMIC-Nous Talents es desenvolupa a la xarxa a través de www.amicnoustalents.cat, on cal registrar-se per poder participar. La forma de participar és individual, en el moment de registrar-te hauràs de triar una temàtica i el format amb el qual vols participar. Un cop ho tinguis seleccionat hauràs de crear un projecte (brífing) on es demostri la viabilitat del mateix i l’aplicació a un mitjà de proximitat, a més de fer exemples pràctics sobre aquest.

Consulta tota la informació a l’apartat bases.

Es pot triar entre dos formats:

  • Creació de vídeos curts (estil Reels) la durada ha de ser entre 15 i 90 segons i han d’estar pensats per distribuir a xarxes socials com Instagram, TikTok, entre d’altres. En el cas que s’esculli aquest format s’hauran de fer tres peces com a exemple.
  • Pòdcast/ vídeo pòdcast la durada ha de ser de màxim 10 minuts i ha d’estar pensat per distribuir a xarxes socials com Spotify, YouTube, entre d’altres. En el cas que s’esculli aquest format s’hauran de fer dues peces com a exemple.

A triar entre quatre temàtiques: cultura, oci i turisme, actualitat de proximitat o esports.

El format i la categoria es podran modificar fins a l’últim dia del període de registre, el 10 de novembre, coincidint amb el tancament del període creatiu i lliurament de projectes.

Un cop tingueu el document del brífing i els exemples pràctics finalitzats haureu d'iniciar sessió al vostre perfil a través de la web del concurs i fer clic a "Publica". Allà haureu de penjar el document del brífing en format PDF i adjuntar el codi iframe dels vostres exemples pràctics depenent del format que hàgiu escollit. Cal publicar el codi iframe de vídeo en el cas de vídeos curts o vídeo pòdcast i el codi iframe d'àudio en el cas de pòdcast. Hauran d'estar els dos camps omplerts - PDF i codi iframe corresponent - perquè el projecte sigui vàlid.

En el cas que tingueu algun problema, podeu enviar un WeTransfer amb el projecte a info@amicnoustalents.cat

Podràs trobar tota la informació a l’apartat “Calendari” del menú del web

Podràs trobar tota la informació a l’apartat “Premis” del menú del web.

Un cop s’hagin seleccionat els participants finalistes, aquests seran convocats a una jornada presencial d’activitats avaluables, on se’ls demanarà que facin tres proves puntuables vinculades amb: la gestió del temps, el treball en equip i la creació de continguts informatius. En acabar la jornada, el jurat designarà els guanyadors de cada format i es farà el lliurament de premis.

Els finalistes es comunicaran a través del web www.amicnoustalents.cat i de les xarxes socials del concurs. A més, els finalistes rebran a través del correu, amb el qual s’hagin inscrit al concurs, les invitacions per assistir a La Masia del Nou Talent i a l’acte de lliurament de premis.

Avís: mireu a la safata “Correu brossa”.

Entre els finalistes i guanyadors/es, i els mitjans de comunicació que participen en el projecte, hi haurà la possibilitat d’establir un conveni de pràctiques remunerades que es podrà executar durant els 9 mesos posterior a la finalització del concurs i que tindrà una durada de quatre mesos contractats a mitja jornada.

Podràs trobar tota la informació a l’apartat “Mitjans” del menú del web.

Segueix-nos:
Regístra't:
Si vols participar, no
dubtis en fer-ho
Organitza:
Amb el suport de:
Amb la col·laboració:

[Web creada per Duma Interactiva]
[Disseny Platanosnaranjas.com]