MITJANS QUE PARTICIPEN

A continuació, trobareu els mitjans de proximitat associats a l’AMIC que participen en la 1a edició d’AMIC-Nous Talents. Els finalistes i guanyadors del concurs podran ser seleccionats per aquestes empreses i establir un contracte de pràctiques remunerades durant 4 mesos.

En el moment del registre els participants hauran de triar a quina o quines empreses voldrien fer les pràctiques o en cas que no estiguessin interessats marcar l’opció, no. Les pràctiques es realitzarien durant els nous mesos posteriors al tancament del concurs.

CATALUNYA

Catalunyaplural.cat
Catalunyaplural.cat és un mitjà digital generalista el qual cobreix l’actualitat de Catalunya i la Catalunya del Nord amb la voluntat d’apostar per la informació vinculada als drets fonamentals, el pensament crític i ser un mirall de la pluralitat de la societat catalana. A part de funcionar com a punt de trobada, des de la política i, molt especialment, des de la societat civil.
Comarques de Ponent i comarquesdeponent.com

El diari Comarques de Ponent és un mitjà gratuït d’informació territorial (en digital i paper) que tracta l’actualitat informativa de la demarcació de Lleida. La versió en format paper té una periodicitat quinzenal i la versió digital està actualitzada diàriament i recull totes les informacions de la zona, especialment les positives i locals.

Ebrexperience.cat
Ebrexperience.cat és un mitjà digital d’informació temàtica especialitzat a promocionar i potenciar tots els atractius turístics de les Terres de l’Ebre, posant a l’abast del lector una àmplia varietat de propostes que fan de la zona un epicentre d’oci i aventura.
El9nou.cat i El 9 Nou (ed. Osona i El Ripollès i ed. Vallès Oriental)
El 9 Nou és un mitjà d’informació territorial (en digital i paper) el qual cobreix l’actualitat de la comarca d’Osona amb la voluntat d’informar d’una manera precisa i acurada de forma independent, amb interès social, de progrés i sentit comarcal.
Elcargol.com i El Cargol
Elcargol.com és un mitjà d’informació territorial (en digital i paper) que cobreix l’actualitat informativa de la comarca de l’Alt Penedès tractant temàtiques com societat, política, economia, cultura, esports i entrevistes; i d’altres més concretes com vins i caves i una secció dedicada al món casteller.
Elmondelatele.cat
Elmondelatele.cat és un mitjà digital temàtic amb l’objectiu de convertir-se en el diari de referència en català sobre televisió, personatges, sèries i pel·lícules, el qual tracta temàtiques relacionades amb l’actualitat televisiva com sèries i cine, notícies, audiències i virals, entre d’altres.
Esportsradio.cat
Esportsradio.cat és una ràdio online que combina informació escrita amb àudio a la carta on hi ha entrevistes i opinions, entre d’altres seccions. Entre les temàtiques esportives que tracten hi ha: la lliga Santander, futbol professional, futbol femení, futbol internacional, bàsquet, poliesportiu, motor i olimpisme.
Formularapida.net
Formularapida.net és un mitjà temàtic centrat en el món dels esports de motor que segueix tota l’actualitat nacional i internacional d’aquestes categories. Entre les temàtiques que tracta tenen: F1, monoplaces, motos, sports car, turismes, GT, ral·li i karting.
Fullsdenginyeria.cat
Fullsdenginyeria.cat és un mitjà temàtic centrat en difondre l’actualitat del món de l’enginyeria en el seu concepte més ampli, explicada pels seus protagonistes amb rigor, veracitat i contrast. Entre les seccions més destacades hi ha: notícies, reportatges, entrevistes i articles d’opinió relacionats amb la tecnologia, el canvi climàtic, la salut o l’emprenedoria, entre altres.
Inediteducacion.com
Inediteducacion.com és un mitjà temàtic sobre educació, un espai de trobada per a pares, estudiants i professors. Entre les seccions més destacades hi ha: educació, salut i psicologia, cultura, visió internacional del sector, tecnologia i robòtica, entre d’altres.
Jornal.cat
Jornal.cat és un diari digital temàtic d’economia social i solidària amb l’objectiu de difondre continguts que promoguin el pensament crític i reforci la diversitat per avançar cap a una economia més responsable, crítica i compromesa amb la vida de les persones i l’entorn.
Laciutat.cat i Revista la Ciutat
Laciutat.cat és un diari digital de proximitat que es caracteritza per cobrir l’actualitat informativa local i d’arreu de Catalunya i el Principat d’Andorra. Dins de cada edició local, el lector pot llegir totes les notícies que succeeixen al territori. Un mitjà obert a la ciutadania, lliure i independent.
Larella.cat i La Rella
LaRella.cat és un mitjà de proximitat de la comarca del Lluçanès. El digital disposa també de la seva versió en paper que ha editat més de 550 números fins ara. A la Rella predomina la informació d’actualitat vinculada amb els municipis que conformen la comarca.
Marina360.cat
Marina360.cat és un mitjà digital territorial el qual tracta l’actualitat informativa de les comarques del Gironès, Maresme i la Selva. A més, el diari també compta amb l’emissora Ràdio Marina un canal de ràdio en directe.
Més Osona i mesosona.cat
El diari Més Osona és un mitjà d’informació territorial (en digital i en paper) de la comarca d’Osona, el qual tracta temàtiques d’actualitat local com societat, lleure, cultura, opinió, entrevistes i esports, entre d’altres, d’una forma àmplia i fent ús de contingut audiovisual.
Onadigital.cat
Onadigital.cat és un mitjà que tracta informació d’actualitat generalista i també de forma més concreta la de les comarques d’Osona i La Selva. El digital combina informació escrita amb informació a la carta a través dels seus pòdcast o ràdio per internet.
Qualsevolnit.com
El mitjà Qualsevol Nit és la revista temàtica musical de Barcelona que viu la música, apostant pel talent local i els continguts d’autor. Dins el mitjà pots trobar l’agenda musical, perfils dels artistes i entrevistes, el disc del mes, entre altres temàtiques al voltant de l’actualitat musical.
Somgranollers.cat i Som Granollers
El Diari Som Granollers és un mitjà d’informació territorial (en digital i paper) el qual cobreix de manera personalitzada i precisa l’actualitat informativa de la localitat de Granollers. El diari forma part de la xarxa de diaris Som, un mitjà de comunicació multicanal de referència al Vallès Oriental.
Totcerdanyola.cat i TOT Cerdanyola

Totcerdanyola.cat és un mitjà de proximitat que cobreix la informació del municipi de Cerdanyola del Vallès. El digital compta amb les seccions de guia de la ciutat, actualitat, cultura, esports i classificats.

Totsantcugat.cat i TOT Sant Cugat
Totsantcugat.cat és un mitjà de proximitat de la ciutat de Sant Cugat del Vallès. Juntament amb el digital des del 1985 s’edita un setmanari en paper que compta amb més de 55.000 lectors, i més de 120 mil navegadors únics al web, convertint-se en el mitjà de referència del municipi. Entre les seccions que tenen destaquen: societat, política, economia, cultura, mobilitat, entre d’altres.
Totrubi.cat
Totrubi.cat és un mitjà de proximitat de la ciutat de Rubí. El digital té una gran diversitat de seccions que van des de notícies vinculades amb la festa major, societat o successos fins a política, esports, cultura, agenda, fotodenúncies o classificats.
Veuanoia.cat i La Veu de l’Anoia
El diari Veu Anoia és un mitjà d’informació territorial (en digital i paper) que tracta l’actualitat de proximitat de la comarca de l’Anoia. La seva edició digital i xarxes socials s’actualitzen diàriament i, d’altra banda, la seva edició en paper ho fa de forma setmanal.
Viurealspirineus.cat i Viure als Pirineus
El diari Viure als Pirineus és un mitjà d’informació territorial (en digital i paper) que tracta l’actualitat informativa de les comarques de la zona del Pirineu oferint diverses edicions dividides per zones i amb temàtiques concretes com Món Rural, Som Pirineu, Andorra, entre d’altres. 
ILLES BALEARS

Arabalears.cat i Ara Balears
Arabalears.cat és un mitjà generalista que cobreix la informació de les Illes Balears, compta també amb una versió en paper. El digital té la voluntat de crear una comunitat de lectors a través d’un ampli ventall de col·laboradors, opinadors, professionals i creadors de continguts. Entre els continguts que treballen hi ha el territori i el medi ambient, la cultura, el model econòmic, informació i anàlisi.
Foravila.net
Foravila.net és un mitjà generalista de les Illes Balears que té una trajectòria de quasi quaranta anys de vida. El digital explica la vida als pobles, les tradicions, el medi ambient, les festes, juntament amb les feines del camp, de la mar, els boscos i les garrigues, també informa sobre excursions i política. Sense deixar de banda el patrimoni natural i etnològic, els productes agroalimentaris, l’artesania, entre d’altres.
Saveu.cat i Sa Veu
Saveu.cat és un mitjà de proximitat de la comarca de Sóller (Mallorca) fundat al 2007 i que també compta amb el setmanari en paper Sa Veu que va néixer al 1989. El digital disposa d’informació política, cultural, social, religiosa i esportiva, a més d’entrevistes, reportatges i seccions d’opinió obertes als lectors.
PAÍS VALENCIÀ

Blanquinegres.com
Blanquinegres.com és un mitjà temàtic que se centra en cobrir la informació esportiva del València Club de Futbol. Entre les seves seccions hi ha actualitat del primer equip, declaracions, cròniques i fixatges; reportatges, especials, acadèmia i femení.
Diarilaveu.cat
Diarilaveu.cat és un mitjà que tracta la informació del País Valencià d’una manera diferent, independent i rigorosa que contribueixi a l’equitat i al canvi social. Fa servir el periodisme 2.0 a través de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. El diari s’estructura en quatre grans àrees de continguts: actualitat, Cultura, Opinió i Territori.
Tresdeu
Tresdeu.com és un mitjà temàtic que cobreix la informació cultural del País Valencià. Entre les seves seccions hi ha notícies relacionades amb discos, cinema i televisió, festivals, teatre, videoclips, tendències d’internet, llibres, entre d’altres. A més d’una agenda amb les últimes novetats i concursos.
ValènciaExtra.com
ValènciaExtra.com és un mitjà de proximitat que cobreix la informació dels barris, pobles i comarques de la província de València. Aquest mitjà neix per donar veu de forma plural, objectiva, rigorosa i propera. Entre les seccions que destaquen hi ha: anàlisi, opinió, reportatges i una aposta pel contingut audiovisual.
OCCITÀNIA

Jornalet (AD HOC)
Jornalet.com, gasseta occitana d’informacions, és un diari generalista i occitanista gratuït via web escrit íntegrament en occità. La intenció principal del mitjà és que els occitans es puguin informar a través de la seva llengua i punt de vista de les notícies d’Occitània.
Segueix-nos:
Regístra't:
Si vols participar, no
dubtis en fer-ho
Organitza:
Amb el suport de:
Amb la col·laboració:

[Web creada per Duma Interactiva]
[Disseny Platanosnaranjas.com]